Knækbrød med hampefrø og hampemel

knækbrød med hampefrø og hampemel

Knækbrød med hampefrø og hampemel 

1 dl hampefrø
1 dl havregryn
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
2 1/2 dl hvedemel*
1 dl hampemel*
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 dl vand
1 1/4 dl olie (raps, solsikke)

*Har du vores melblanding med ølandshvede- og hampemel, kan du med fordel også
bruge den.
Rør de tørre ingredienser sammen og tilsæt så olie og vand. Rør det til en jævn masse og
del dejen i 2.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir så den er 2-3 mm tyk. Læg dejen på en
bageplade og rids dejen i firkantede stykker.
Bages ved 180 grader ca. 15 minutter.

Melet til knækbrøddet kan købes: her

Bornholmerhampen